Training Park Mataro

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

Actualités

Horaris d'agost

Training Park Mataro 12 juillet 2021 à 15:36

Benvolguts Fighters!

Us enviem aquest comunicat per informar-vos sobre quin seran els horaris d'obertura de Training Park durant el mes d'agost, on hi haurà algunes modificacions per vacances dels entrenadors. Com sempre, hem mirat d'organitzar-ho de la millor manera per tal que el servei segueixi a ple rendiment per tots aquells que estigueu per aquí durant l'estiu. Les modificacions que es duran a terme són les següents:

- Tancament de Training Park Mataró del 2 al 8 d'agost. On tindreu la possibilitat de reservar i accedir als centres de Granollers i Sabadell. Per a fer-ho, serà tan fàcil com seguir els següents passos:

1. Tancar sessió de la vostra app.

2. Crear un perfil nou al centre on volgueu entrenar

3. Reservar les sessions que vulgueu amb el mateix format dins l'app mòbil


- Variacions en horaris per poder adaptar a la disponibilitat horària d'entrenadors. Hi haurà algunes modificacions horàries durant el mes d'agost. Pel que us informem que les sessions que tindreu disponibles durant l'agost seran aquelles que trobeu disponibles a l'app mòbil, i que podreu veure amb una setmana d'antel·lació.

La resta de l'estiu es mantindrà amb el funcionament i horaris habituals, pel que els canvis que hem hagut de fer seran minims.
Per últim, desitjar-vos molt bones vacances a tots i totes, que gaudiu al màxim i carreguem piles per a l'inici d'una nova temporada a Training Park.

FELIÇ ESTIU FIGHTERS!

En savoir plus...

Revetlla de Sant Joan

Training Park Mataro 18 juin 2021 à 09:13

Benvolguts/des FIGHTERS!

Us enviem aquest comunicat per fer-vos saber que els dies 24 i 25 de juny el centre estarà tancat per vacances dels entrenadors. Esperem de la vostra comprensió, com bé sabeu som un equip petit i familiar, pel que és impossible coordinar les vacances de tots els entrenadors mantenint el servei intacte. Creiem que tot l'equip mereix uns dies de descans, pel que aprofitem la revetlla de Sant Joan per allargar uns dies i tornar amb les piles carregades al màxim!

Dit això, no us lliurareu de nosaltres tan fàcilment. Us deixarem 4 entrenaments online de Team Training a la pàgina web perquè pogueu seguir el ritme desde casa. A continuació teniu el link per entrar directament a Training Park Online:
https://www.trainingpark.es/tponline

Per últim, explicar que per tots aquells que tingueu 2 o 3 sessions setmanals, si no us dona temps a consumir-les la propera setmana, les podreu recuperar durant el mes de juliol.

Gràcies per la vostra comprensió i recolzament constant,
FELIÇ REVETLLA FIGHTERS!

En savoir plus...

Beach Team Training

Training Park Mataro 30 mai 2021 à 19:17

FIGHTERS!

Com molts sabeu ens encanta fer equip i que pogueu compartir la essència Training Park amb grans trobades. Alguns de vosaltes heu viscut els sopars que feiem (i que farem quan es pugui) durant l'estiu, però ara cal adaptar-se. Així que hem pensat que quina millor manera que gaudint d'un gran Team Training a l'aire lliure per celebrar l'entrada del bon temps! És per això que fem la següent convocatòria:

BEACH TEAM TRAINING
HORARI: Dissabte dia 5 de juny a les 8:30h (per tal d'evitar temperatures molt elevades i no molestar durant les hores més concurrides de la platja).

UBICACIÓ: Platja del Callao (Mataró). https://goo.gl/maps/P1U3pJa6K7rWbgxW9

CONTINGUT: Macro sessió de Team Training a càrrec de tots els entrenadors de Training Park

OBJECTIU: Diversió, bon rotllo i salut!

RESERVES: A través de la mateixa app mòbil.

Aquest esdeveniment substitueix les sessions de Team Training a l'interior del centre.

Us hi esperem a tots i totes,

Equip Training Park.

En savoir plus...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
instagram.com/trainingparkgranollers
Contacter Training Park Mataro