Training Park Mataro

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

Actualités

Canvi de funcionament

Training Park Mataro 7 février 2021 à 20:16

Bona tarda Fighters!

Com molts sabeu, a partir de demà dilluns dia 8 de febrer les activitats físiques en espais interiors es poden reprendre. Tot i això, existeixen certes limitacions, com el fet que màxim es puguin fer grups de 6 persones i que els entrenaments s'hauran de fer amb mascareta. Per això, us demanem que vingueu preparats per a les dues situacions (Outdoor i Indoor), i en funció de les condicions de cada un dels grups anirem valorant quina és la millor opció en cada cas. Durant uns dies "testarem" quina és la millor via, sobretot recollint els vostres feedbacks i sensacions. Per tant, us recomanem que vingueu preparats amb roba tant d'exterior com interior. La millor sol·lució seria venir "abrigat" però amb capes com per poder anar-nos treient roba si finalment aquella sessió es fa en interior. Sabem que l'ideal seria poder-vos assegurar on es faran els entrenaments, però volem buscar la millor sol·lució per a tots, així que us demanem col·laboració durant aquests primers dies de canvis, per poquet a poc anar definint quin serà el sistema.

En qualsevol dels casos seguim com sempre, amb entusiasme i ganes de participar dels vostres objectius!

Gràcies a tots i totes FIGHTERS!

En savoir plus...

Canvi de plans!

Training Park Mataro 4 janvier 2021 à 15:51

Llancem una proposta: Agafem-nos-ho en positiu!

Avui dia 4/1/2021 han anunciat un nou tancament del sector durant 10 dies. Tot i això, ens neguem a veure-ho de forma negativa, així que ens ho agafarem com un simple canvi de plans. Per això, us presentem el Training Park Outdoors!

- Es faran els entrenaments de Team Training i Personal Training a l'exterior del centre.
- Ens trobarem a l'hora d'inici de la sessió a la porta del centre i anirem tots junts cap a la zona d'entrenament exterior.
- Els horaris i durada de les sessions els trobareu com de forma habitual a l'app mòbil, pel que haureu de reservar de la mateixa manera.
- Us recomanem que vingueu abrigats (gorro, guants...)

D'altra banda recordar que segueix actiu el servei d'entrenament online a través de la web: www.trainingpark.es/fightersacasa
Pensem que pot ser una manera divertida de seguir entrenant a Training Park, pel que un cop més us convidem a que no desistiu de la vostra rutina i els vostres hàbits. És un canvi de plans que no hauria d'interferir en la vostra activitat física habitual, pel que us demanem que seguiu tan actius com sempre!

Seguim sent FIGHTERS!

En savoir plus...

NOVETATS 2021

Training Park Mataro 23 décembre 2020 à 14:34

Benvolguts Fighters!


Ens agradaria explicar-vos un nou funcionament en quant a les reserves per al 2021. Es tracta d'una petita modificació pel que fa a la normativa en quant a reserves de sessions per tal de millorar la qualitat del servei i assegurar que tothom té plaça disponible. Aquestes modificacions són les següents:

- Es podrà reservar les sessions des d'una setmana fins a 15 minuts abans.

- Es podrà cancel·lar una sessió fins a 2h abans de l'inici del Team Training.

* D'aquesta manera, una persona que cancel·la 2 hores abans dona marge a un altre Fighter per reservar fins a 15 minuts abans de la sessió.

- Si un Fighter fa una reserva que no cancel·la i no assisteix a la sessió, hi haurà una penalització de 2 dies sense possibilitat de reservar.

*D'aquesta manera, si algú no té clar si no arriba a la sessió per qualsevol motiu, el format serà reservar a última hora, i no cancel·lar a última hora. Per això us demanem previsió a l'hora de reservar els horaris de cadascú.

Agraïm la vostra comprensió i bona rebuda dels nous canvis. Creiem que és un passet cap a un millor funcionament del Team Training, perquè tots vosaltres pogueu rebre el millor servei.


Encarem un 2021 plens d'energia i ganes d'ajudar-vos amb els vostres projectes i objectius, seguim més forts que mai.


L'equip de Training Park us desitja unes BONES FESTES i FELIÇ 2021!

En savoir plus...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
instagram.com/trainingparkgranollers
Contacter Training Park Mataro