Training Park Granollers

Francesc Macià i Llussà 156, Granollers 08402, España

Actualités

Tanquem temporalment

Training Park Granollers 29 octobre 2020 à 15:32

Ja hi tornem a ser...

Benvolguts Fighters,


Com bé sabeu, ens tornem a trobar en una situació compromesa, on tornen a tancar certes activitats de forma arbitrària. Com tots heu pogut comprovar al llarg del temps, Training Park no acostuma a entrar en polèmiques i a posicionar-se, pel que no entrarem a valorar les mesures que s'adoptin per les autoritats. El que sí podem defensar amb fermesa, és que com tots i cada un de vosaltres ha pogut veure en els darrers mesos, hem invertit tots els esforços haguts i per haver en fer de Training Park un lloc segur. Ens hi hem deixat la pell sessió darrera sessió perquè els nostres fighters se sentin amb la seguretat de dur a terme l'entrenament de sempre amb les millors garanties. I és aquí on ens dol que les mesures que s'adoptin ens afectin de nou directament. S'acosta una etapa dura d'afrontar, però ja amb l'experiència d'haver-ho viscut. Es tracta d'un projecte on hi treballem 7 persones amb nom i cognoms, on hi invertim tota la nostra il·lusió i dedicació cada dia per tal de fer de la vostra experiència al centre un moment de desconnexió amb l'entorn, i de connexió amb un mateix. És un projecte construït desde les ganes de millorar el nostre entorn. Per tot això, ha estat un cop molt dur rebre de nou la notícia.

Després d'haver-nos reunit l'equip de Training Park, hem arribat a la conclusió que el funcionament de tot plegat en l'anterior confinament va rebre molt bona resposta per part de tots, tant a nivell de continuïtat dels fighters entrenant a casa, com a nivell de supervivència del centre. Per tant, hem considerat que el més adequat seria repetir la fòrmula per tractar de fer viable en un futur pròxim el projecte Training Park. No sabem com evolucionarà tot, ni tan sols podem assegurar que el nostre somni pugui seguir viu, però si us assegurem que no ens rendirem; què és un FIGHTER si no?

Per tot això, us comuniquem les mesures que adoptarem, així com les opcions que us oferim per a seguir recolzant-nos seguint la línia de l'anterior confinament:

- Servei de Team Training: Per a tots aquells que sou FIGHTERS i entreneu en format Team Training, tornem a penjar contingut d'entrenament de diferents tipologies, durades i formats. Podreu seguir el funcionament a l'instagram @fightersacasa i al mateix apartat web: www.trainingpark.es/fightersacasa . Per aquells qui encara no conegueu el procés, us oferim la opció a posar-vos en contacte amb nosaltres i resoldre tots els dubtes en aquest mateix mail o al whatsapp del centre (644576439 Granollers / 633080149 Mataró).

- Fisioteràpia: El servei segueix en marxa en format presencial, donat que es tracta d'una activitat considerada com a essencial. Per a efectuar les reserves, us oferim comunicar-vos a les mateixes vies, ja que la disponibilitat pot variar i serà força àmplia. Les reserves que ja estan fetes es mantenen en peu.

- Nutrició: També segueix en marxa de forma presencial, i us oferim les mateixes vies per a reservar i contactar amb el centre.

Pel que fa a la quota, us oferim dues opcions, i us demanem que ens la feu saber en aquest mateix email per tal de poder-la aplicar:

1. Rebaixar la quota a 40€ en concepte de servei online, i amb l'objectiu de poder continuar amb l'activitat.

2. Mantenir la quota actual de Team Training amb l'objectiu d'ajudar el projecte.

Us diem amb la mà al cor que totes dues opcions seran igualment agraïdes i benvingudes, sabem de l'esforç que suposa. Per això us demanem que no tingueu el menor problema en escollir una o altra, sinó que sigui una decisió presa desde el que cadascú consideri just. Creiem que és moment de recolzar-nos entre els que ens veiem obligats a tancar la nostra activitat i els qui no, i per això us llancem aquesta proposta. Per suposat també, qui ho consideri, té l'opció de donar-se de baixa del servei.

Un cop més agraïr-vos el suport constant, i dir-vos que junts sortirem més forts!

Ens veiem molt i molt aviat a TRAINING PARK!

En savoir plus...

CANVIS HORARIS

Training Park Granollers 26 octobre 2020 à 10:48

Benvolguts Fighters,

Com segurament ja sabreu tots, la nova normativa en referència a les restriccions pel COVID ens obliga a tancar a tots els establiments a les 21:00h. És per això que us comuniquem que a partir de demà dia 27 d'octubre s'aplicarà el canvi a Training Park, on no reduïrem els horaris disponibles de Team Training, sinó que avançarem totes les sessions de la tarda. De manera, que en comptes d'iniciar-se en les hores i mitja, es farà en punt. És per això que us demanem que estigueu atents als nous horaris, ja que aquests canvis poden suposar alguns despistes. Sobretot, els que ja teniu sessions reservades de tardes durant aquesta setmana, us demanem que repasseu en quina hora se us ha recol·locat automàticament, i que si cal, sigueu vosaltres mateixos qui la canvieu. 

També aprofitem per afegir i recordar nous canvis: 

1. Les nostres pertinences les portarem a la nostra zona d'entrenament per tal de no acumular tot en una mateixa zona i que estiguin en contacte unes amb altres.

2. Hem redistribuït la sala d'entrenament de manera que s'ampliï la capacitat de les sessions de Team Training a 9 persones, sempre complint amb la normativa en quant a aforament. 

Com sempre, Training Park segueix oferint el millor servei possible donades les circumstàncies, i per això us demanem la màxima col·laboració en els canvis que vagin sorgint. Seguim amb un somriure adaptant-nos al que vagi donant-se, i sabem que tots vosaltres també ho fareu!

Discupleu pels canvis, i us agraïm l'esforç que porteu fent durant aquests mesos per seguir entrenant a Training Park, tots junts seguirem ben forts fent el que més ens agrada!

En savoir plus...

Francesc Macià i Llussà 156, Granollers 08402, España
936254165
http://trainingpark.es/
instagram.com/trainingparkgranollers
Contacter Training Park Granollers