Training Park Mataro

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

Nou horari de matins

Training Park Mataro September 15, 2021 at 9:37 AM

Bon dia Fighters!

Us comuniquem que donada la demanda dels darrers dies per un horari de Team Training pels matiners, afegirem una granja horària de 7.30h a 8.30h els els dilluns i dimecres. Aquesta nova franja s'iniciarà el dia 27 de setembre. També ens agradaria comentar que aquesta franja s'afegeix a mode de "prova", de manera que si hi ha concurrència de fighters i veiem que l'horari té demanda es mantindrà en el temps. Ja estan fixats els horaris a l'aplicació mòbil, així que ja podeu començar a reservar-la.

Que tingueu bon dia FIGHTERS!

Read more...

MODIFICACIÓ HORARIS AVUI

Training Park Mataro September 8, 2021 at 10:08 AM

Bon dia Fighters!

Ens ha sortit un imprevist per la tarda d'avui, el Jordi se'ns ha quedat clavat de l'esquena, així que l'haurem de cuidar entre tots una mica! Pel que us avisem que hem hagut d'eliminar la sessió de les 19h d'aquesta tarda per poder donar cabuda a tothom. Us demanem que els que tenieu previst venir en aquest horari pogueu reservar en sessions anteriors o posteriors a aquesta, 

Gràcies i ens veiem a la tarda pel Training!

Read more...

Toca passar per TEST!

Training Park Mataro August 18, 2021 at 11:10 AM

Benvolguts/des FIGHTERS!

Esperem que hagueu passat unes vacances genials i que hagueu desconnectat de tot durant uns dies (aquells que hagueu tingut la sort de gaudir-les). Comencem una nova temporada, i per això és moment de passar per TEST. Els més veterans ja coneixeu quin és el funcionament, però per la resta, us deixem una breu explicació perquè sapigueu en què consisteix i quina és la seva finalitat.

El TEST és una eina que utilitzem a Training Park per medir de forma objectiva l'evolució de cada un de vosaltres. Es tracta de passar per una sèrie de proves, totes elles relacionades amb el tipus d'exercicis que duem a terme durant les sessions, les quals ens donaran una puntuació numèrica, que ens servirà per anar veient quins són els progressos que fem com a fighters. No us espanteu! És una prova totalment individual, i que no valora si algú és millor o pitjor fighter, sinó que ens serveix per marcar uns objectius. El TEST es durà a terme durant dos dies sencers a cada centre, pel que us recomanem que us quedeu amb les dates i reserveu la vostra sessió de Team Training amb normalitat (si algú no pot fer-lo al seu centre per dates, pot reservar a qualsevol dels altres centres per fer-lo). Un cop a la sessió us explicarem amb detall les proves i com les comptabilitzarem.

Les dates són les següents:

Granollers: 20-21 de setembre

Mataró: 22-23 de setembre

Sabadell: 27-28 de setembre

Els horaris de les sessions seran els habituals, pel que tindreu disponibilitat màxima perquè tothom el pugui fer. La periodicitat dels TEST serà cada 3 mesos, de manera que poguem valorar l'evolució de forma constant.

Dit això, teniu un mes per posar-vos les piles i arribar en les millors condicions possibles!

US HI ESPEREM!

Equip Training Park

Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
instagram.com/trainingparkgranollers
Contact Training Park Mataro