Horaris d'agost

Training Park Granollers July 12, 2021 at 3:38 PM

Benvolguts Fighters!

Us enviem aquest comunicat per informar-vos sobre quin seran els horaris d'obertura de Training Park durant el mes d'agost, on hi haurà algunes modificacions per vacances dels entrenadors. Com sempre, hem mirat d'organitzar-ho de la millor manera per tal que el servei segueixi a ple rendiment per tots aquells que estigueu per aquí durant l'estiu. Les modificacions que es duran a terme són les següents:

- Tancament de Training Park Granollers del 16 al 22 d'agost. On tindreu la possibilitat de reservar i accedir als centres de Mataró i Sabadell. Per a fer-ho, serà tan fàcil com seguir els següents passos:

1. Tancar sessió de la vostra app.

2. Crear un perfil nou al centre on volgueu entrenar

3. Reservar les sessions que vulgueu amb el mateix format dins l'app mòbil


- Variacions en horaris per poder adaptar a la disponibilitat horària d'entrenadors. Hi haurà algunes modificacions horàries durant el mes d'agost. Pel que us informem que les sessions que tindreu disponibles durant l'agost seran aquelles que trobeu disponibles a l'app mòbil, i que podreu veure amb una setmana d'antel·lació.

La resta de l'estiu es mantindrà amb el funcionament i horaris habituals, pel que els canvis que hem hagut de fer seran minims.
Per últim, desitjar-vos molt bones vacances a tots i totes, que gaudiu al màxim i carreguem piles per a l'inici d'una nova temporada a Training Park.

FELIÇ ESTIU FIGHTERS!

Volver a Training Park Granollers