Training Park Granollers

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

Neuigkeiten

Toca passar per TEST!

Training Park Granollers 18. August 2021 um 11:04

Benvolguts/des FIGHTERS!

Esperem que hagueu passat unes vacances genials i que hagueu desconnectat de tot durant uns dies (aquells que hagueu tingut la sort de gaudir-les). Comencem una nova temporada, i per això és moment de passar per TEST. Els més veterans ja coneixeu quin és el funcionament, però per la resta, us deixem una breu explicació perquè sapigueu en què consisteix i quina és la seva finalitat.

El TEST és una eina que utilitzem a Training Park per medir de forma objectiva l'evolució de cada un de vosaltres. Es tracta de passar per una sèrie de proves, totes elles relacionades amb el tipus d'exercicis que duem a terme durant les sessions, les quals ens donaran una puntuació numèrica, que ens servirà per anar veient quins són els progressos que fem com a fighters. No us espanteu! És una prova totalment individual, i que no valora si algú és millor o pitjor fighter, sinó que ens serveix per marcar uns objectius. El TEST es durà a terme durant dos dies sencers a cada centre, pel que us recomanem que us quedeu amb les dates i reserveu la vostra sessió de Team Training amb normalitat (si algú no pot fer-lo al seu centre per dates, pot reservar a qualsevol dels altres centres per fer-lo). Un cop a la sessió us explicarem amb detall les proves i com les comptabilitzarem.

Les dates són les següents:

Granollers: 20-21 de setembre

Mataró: 22-23 de setembre

Sabadell: 27-28 de setembre

Els horaris de les sessions seran els habituals, pel que tindreu disponibilitat màxima perquè tothom el pugui fer. La periodicitat dels TEST serà cada 3 mesos, de manera que poguem valorar l'evolució de forma constant.

Dit això, teniu un mes per posar-vos les piles i arribar en les millors condicions possibles!

US HI ESPEREM!

Equip Training Park

Weiterlesen...

Horaris d'agost

Training Park Granollers 12. Juli 2021 um 15:38

Benvolguts Fighters!

Us enviem aquest comunicat per informar-vos sobre quin seran els horaris d'obertura de Training Park durant el mes d'agost, on hi haurà algunes modificacions per vacances dels entrenadors. Com sempre, hem mirat d'organitzar-ho de la millor manera per tal que el servei segueixi a ple rendiment per tots aquells que estigueu per aquí durant l'estiu. Les modificacions que es duran a terme són les següents:

- Tancament de Training Park Granollers del 16 al 22 d'agost. On tindreu la possibilitat de reservar i accedir als centres de Mataró i Sabadell. Per a fer-ho, serà tan fàcil com seguir els següents passos:

1. Tancar sessió de la vostra app.

2. Crear un perfil nou al centre on volgueu entrenar

3. Reservar les sessions que vulgueu amb el mateix format dins l'app mòbil


- Variacions en horaris per poder adaptar a la disponibilitat horària d'entrenadors. Hi haurà algunes modificacions horàries durant el mes d'agost. Pel que us informem que les sessions que tindreu disponibles durant l'agost seran aquelles que trobeu disponibles a l'app mòbil, i que podreu veure amb una setmana d'antel·lació.

La resta de l'estiu es mantindrà amb el funcionament i horaris habituals, pel que els canvis que hem hagut de fer seran minims.
Per últim, desitjar-vos molt bones vacances a tots i totes, que gaudiu al màxim i carreguem piles per a l'inici d'una nova temporada a Training Park.

FELIÇ ESTIU FIGHTERS!

Weiterlesen...

Revetlla de Sant Joan

Training Park Granollers 18. Juni 2021 um 09:11

Benvolguts/des FIGHTERS!

Us enviem aquest comunicat per fer-vos saber que els dies 24 i 25 de juny el centre estarà tancat per vacances dels entrenadors. Esperem de la vostra comprensió, com bé sabeu som un equip petit i familiar, pel que és impossible coordinar les vacances de tots els entrenadors mantenint el servei intacte. Creiem que tot l'equip mereix uns dies de descans, pel que aprofitem la revetlla de Sant Joan per allargar uns dies i tornar amb les piles carregades al màxim!

Dit això, no us lliurareu de nosaltres tan fàcilment. Us deixarem 4 entrenaments online de Team Training a la pàgina web perquè pogueu seguir el ritme desde casa. A continuació teniu el link per entrar directament a Training Park Online:
https://www.trainingpark.es/tponline

Per últim, explicar que per tots aquells que tingueu 2 o 3 sessions setmanals, si no us dona temps a consumir-les la propera setmana, les podreu recuperar durant el mes de juliol.

Gràcies per la vostra comprensió i recolzament constant,
FELIÇ REVETLLA FIGHTERS!

Weiterlesen...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
instagram.com/trainingparkgranollers
Kontaktiere mit Training Park Granollers